banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Както обещахме още 3 епизода на InitialD ви очакват! Вруум, врууууум!

Качени са първите 3 епизода на най-доброто авто аниме, а именно InitialD! Довечера очаквайте още 3 епизода! Точно така, добре ме чухте, още цели 3 епизода! Е кажете сега, не сме ли най-добрите???

Известни сме ей! Допреди малко си играх да добавя групата и релийзите в AniDB, най-голямата база данни за анимета в интернет. Вземете хвърлете по един поглед: Banitsa Fansubs @ AniDB.

Търсят се редактори и преводачи! Ако желаете да заемете някоя от тези позиции, пишете ни на staff@banitsa-fansubs.com като не забравяйте да упоменете следното:

  • име
  • възраст
  • защо смятате, че сте точния човек за тази позиция
  • по възможност ICQ номер / Skype име

Приключенията на Джин, Муген и Фуу продължават! 5 поредни дози забавление ви очакват в секцията "ПРОЕКТИ"!

За понеделник обещавам епизоди на InitialD и Black Lagoon, колко точно, ми нека бъде изненада.

Ето че първия ни проект е на производствената линия. Samurai Champloo е дело не на кой и да е на самия Shinichiro Watanabe, който е виновен и за Cowboy Bebop. Сериалът също така е избран и за  Best Action/Martial Arts 2004 от  Anime-Reactor.net, така че какво повече чакате, бягайте бързо към секцията ПРОЕКТИ и сваляйте на воля първите 2 епизода. За утре обещавам още изненади!

Добре дошли в страницата на новата фенсъб група на българския аниме небосклон. Сайта засега е малко празничък, но до няколко дни това ще се промени.

Това, което можете да  очаквате от нас са качествени преводи на едни от най-хубавите и качествени анимета на роден български език без компромис с качеството.

За повече информация за групата и нейните цели кликнете на бутона КОИ СМЕ НИЕ?! Кои анимета превеждаме и връзки за сваляне ще откриете щом кликнете на бутона ПРОЕКТИ.

Ако имате проблем с някой наш превод или други трудности посетете менюто ТРЯБВА ВИ ПОМОЩ?

Пожелаваме ви приятен престой в сайта!

Не забравяйте да ни пишете / критикувате / похвалите.

 


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118