banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Още един епизод с участието на лудите самураи и сладката Фуу е на ваше разположение. Епизода е доста "тревомански" и е един от любимите ми. Екипът ни ви пожелава приятно гледане.

Можем да се похвалим с нов любител на биничките – Aerith. Добре дошла! А сега следва и другата новина, новият ни проект е Witch Hunter Robin. Анимето е много добро и има няколко награди.

Ами захванахме се с нов проект. Анимето бива сравнявано с Берсерк или по-точно оприличавано на "женски" Берсерк, но тъй като не е излязло напълно не е сигурно какво точно ще стане и доколко добро ще се окаже. Засега определно си струва да си го дръпнете, пък ще видим как ще се развие.

8-ми епизод на Samurai Champloo е готов и качен. Също така от сега нататък ще добавяме и CRC код за всеки епизод, който изкарваме. За тези, които не знаят CRC е вид проверка за цялостта на файла, който сте свалили. Препоръчваме ви да ползвате малката, но изключително полезна програма HashTab.

Пожелаваме на всички приятно изкарване на предстоящите празници! Да си боядисате яйцата, да се чукнете и да си хапнете здраво козунак.

Още 2 епизода на Black Lagoon са готови. Приятно гледане!

Днес ви изненадваме не с 1, не с 2, а с цели 5 епизода на хитовия Black Lagoon. Тичайте бързо към ПРОЕКТИ и сваляйте на воля.

Излязоха резултатите от годишните награди на Animes-bg. За моя най-голяма радост единият от активните ни проекти Black Lagoon спечели в категориите и .

За пълната класация на любимците на българските аниме фенове кликнете ТУК.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118