banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Ray-kun се оказа много продуктивен и ето че и 2-ри епизод на новият ни проект е налице. Остана да ви пожелая приятно гледане.

С огромна радост ви съобщавам, че към малкият ни екип се присъедини Ray-kun, и благодарение на неговите усилия и малко помощ от моя страна ще можете да се насладите на още едно изключително аниме, а именно Red Garden. Още веднъж, добре дошъл в редиците ни, Ray-kun, с пожелания за много преводи и хиляди фенки.

Стига самураи, за разнообразие малко мадами стрелящи на поразия! В този епизод достигаме до развръзка в историята с лудата прислужница, но интересното е какво се случва докато се стигне до там. За да разберете бегом марш да смучете.

Ето я и изненадата – втора част на Заблудени Злодеи! Музиката в този епизод на мен лично ужасно много ми хареса, изобщо епизода като цяло е много изпипан. В момента си играя с превода на 15-ти епизод, ако музата не ме напусне тези дни може да изкараме и този епизод.

Спазваме си обещанието и ви поднасяме още един невероятен епизод с участието на лудите самураи. При добро стечение на обстоятелствата утре очаквайте нова изненада.

Ако напоследък са ви липсвали приключенията на лудите самураи, то ние имаме лекарството и то се нарича епизод 12 Лудите дневници. Имаме и още една изненада – ако всичко върви по план утре ви очаква още една порция самурайска супа…

Какво му става на s2501 беее?! Тоя пич много се е засилил бе! Ако го кара така ще вземем да завършим Лагуната. То пък аз защо се оплаквам, иди ме разбери…

Ако случайно все още не сте разбрали тази година ще се проведе Анивенчър, аниме събитието на годината. Единственият по рода си аниме фестивал в България ще се състои от 16-ти до 19- август. За повече информация кликнете на банерчето горе и четете на воля. Екипа на Banitsa Fansubs стиска палци на организаторите и ви желае приятно изкарване.

s2501, преводачът на Black Lagoon отново е на линия и след застоя по този проект продължаваме с пълна пара. Очаквайте съвсем скоро още епизоди от този луд сериал. Май е време и аз да седна и да забъркам малко супа от самураи.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118