banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Предлагаме ви още приключения с лудите самураи. Специално този епизод и един от любимите ми, просто цялостната му атмосфера е уникална, като голяма роля за това допринасят тъжните песни на гозето. Остава да ви пожелаем приятно гледане.

Най-накрая! Най-накрая и при самураите има развитие. Насладете се на този епизод, в който ще научите малко повече за самурая с мирис на слънчогледи както и задължителните порции дебилизъм от страна на Муген и философски коментари от Джин, е и малко екшън има разбира се. При добро стечение на обстоятелствата утре ще изкараме и 20-ти епизод. Приятно гледане!

С радост съобщаваме за първият ни по-голям завършен проект – Черната Лагуна!
Хората, които направиха възможно това да се насладите на 2-та сезона на това невероятно аниме са:
s2501
bateto
mosi
Благодарим на всички наши фенове за подкрепата им, като се надяваме и за в бъдеще да бъдете до нас.

Двойка Червена градина с гарнитура. Очакват ви два много интересни епизода, в които биват разкрити доста детайли около двата враждуващи клана.
Приятно гледане!

Ето и обещаният предпоследен епизод от Лагуната. В него ви очаква доста екшън и престрелки, нещо, заради което всички така обичаме това сериалче. Ми освен да ви пожелаем приятно гледане друго май не остана. Приятно гледане тогава!

Ray-kun е много производителен тези дни и с удоволствие предлагаме на вашето внимание два епизода от Червената Градина наведнъж.
По-късно днес се надявам да извадим и 23-ти епизод на Лагуната.
П.С. Отново забавянето на Самураите положението е следното – редакторката ни бе доста заета последните седмици и съответно и се струпаха доста преводи за редакция, затова моля да извините временното затишие на самурайският фронт.

За днес сме ви подготвили още един брутално добър епизод от Лагуната. В него ще се насладите на невероятните способности на г-н Джин с катаната и на г-ца Леви с пистолетите.

Ray-kun се завърна в редиците на 1-ви баничарски отряд и от днес ще изпълнява редовен наряд демек редовно ще задоволява желанието ви за повече епизоди от Червената Градина. Да го поздравим с добре дошъл и да му пожелаем скорошно уволнение – приключване на проекта. Баничари, за почест! Хип-хип-ура, хип-хип-ура, хип-хип-ураааааа!

Ето, че малко по малко се приближаваме към края на това изключително аниме. Остават само още 3 епизода, но това не значи, че няма да им се насладим напълно. Приятно гледане!

Изненадааа! Без предупреждение ви боцваме една солидна доза аниме култ с последният шедьовър на Макото Шинкай – 5 Сантиметра в Секунда. Просто така се случи, че докато чакахме групата КАА да изкара последните 4 епизода на Черната Лагуна, което между другото вече е факт, s2501 ме изненада с факта че превежда тази ми ти чудесия и така ми се наложи да си поиграя с нея (творбата де). Че беше играчка – беше, то не бяха ефекти, надписи, абе чудесии всякакви. Добре, че Kanela ни се притече на помощ и поредактира жалките ни опити да пишем правилно на роден език. Пък дали се е получило нещо вие ще кажете. Айде, приятно гледане.
П.С. Утре очаквайте 21 епизод на Лагуната.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118