banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Ето че и 2-ри епизод на Mai-HiME е на лице. Желаем ви приятно гледане!

Ray-kun отново е на линия и работи все така бързо, качествено и всеотдайно по нов проект, а именно – Mai-HiME!
Сериалчето е много добро, а и сега когато има превод на роден език нямате оправдание, затова бегом марш!
Първи епизод е на линия, желаем ви приятно гледане!

След толкова време най-накрая успяхме да завършим и самураите. Бих искал да благодаря на всички, които по един или друг начин спомогнаха този проект да бъде реализиран. Това са:
Aerith
mosi
ray-kun
sgp000bg
Eliks
и bateto.
Благодарим също така и на всички наши фенове за подкрепата им.
П.С. Добавен е линк към форума на анимес.бг, където се мотаем, така че ако имате желание се регистрирайте и кажете едно "здрасти".

Първият от последните 3 епизода на самураите също е на линия. Въобще няма какво да ви разказвам, просто трябва сами да ги видите тези последни епизоди – просто са толкова добри!
Останалите два също са готови и се надявам по-късно днес или утре да успеем да ги качим на сървъра.

На s2501 не му се стои без работа, та след като свърши с Лагуната си хареса тази ОВА и се наложи и аз да я изгледам. и хич не съжалявам! Повярвайте ми, макар да е дълга едва 20-тина минути, всяка секунда от нея си заслужава.
Желаем ви приятно гледане!

Изпълняваме си обещанието и ви представяме един малко по-спортно ориентирам епизод от приключенията на самураите. Но това не означава, че задължителната доза смях и екшън липсва, напротив.
Приятно гледане!

Малко по-малко и самураите наближават своя край. В  този епизод ви очаква малко зомби фън, оу йеааа. Повече няма да издам. Надявам се утре да изкараме и 23-ти епизод.

Ето, че приключихме още един проект!
По Червената Градина се трудиха:
ray-kun,
bateto
и mosi.
Надяваме се този сериал да ви хареса така, както на нас ни хареса да работим по него.
Приятно гледане!

Доизпипах някои работи по сайта, в IE имаше един досаден бъг, да се надяваме, че сега всичко е на 6, но ако все пак срещнете някое проблемче пишете и ще се постараем да го оправим. Друга новост е, че вече можете да си подреждате списъка ни с проектите по ваше желание и усмотрение, било то по име, завършени епизоди или тип. Също така по-късно днес или утре ще завършим един наш проект. Кой е той ще узнаете ако ни посещавате по-честичко. Тези дни също така ще изкараме и един нов филм. Общо взето все хубави работи ще се случват. 

Върнах WordPress на версия 2.2.3 тъй като 2.3 правеше нещо проблеми. Дизайна както сигурно сте забелязали е повлиян от Черната Лагуна, изпълнен в четири основни цвята (червено, бяло черно и сиво). Аз лично съм доволен, пък и няма как иначе де, нали цяла сутрин си играх с него. Ще добавя едно poll-че да видим вие какво мислите за промяната.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118