banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Желаем ви весело изкарване на коледните и новогодишни празници!
Бъдете здрави и щастливи!

Нов ден (или по-скоро вечер) – ново епизодче. Надявам се да извините късното ни включване днес, обещавам утрешното такова да не е в последната минута. Гомен!

За да не му е скучно s2501 реши да се занимава с това превъзходно сериалче и ето, че не след дълго 1-ви епизод е вече факт.
П.С. Ако не се случи нещо непредвидено утре отново ще ви зарадваме с някое епизодче.

Продължаваме силната си серия като ви поднасяме един вълнуващ епизод на Gurren Lagann. На Камина, Симон и Йоко им предстои една особено важна битка, от която зависи съдбата им. Какво ще се случи ще разберете единствено ако си свалите епизода.
Желаем ви приятно гледане!

Оказва се, че екипа ни си пада нещо фен на творбите на Макото Шинкай, но то кой ли не е станал негов фен след като е изгледал някоя негова творба.  Върху този проект се трудиха s2501 (превод), kanela (редакция) и моя милост (оформление).
Желаем ви приятно гледане!

Днес благодарение на нечовешката бързина на ray-kun ви очакват цели 3 епизода на Mai-HiME.  Не забравяйте да приповдигате духа на преводачите ни от време на време, и те са хора и те бедна душа носят.
Желаем ви приятно гледане!


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118