banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Весела Коледа от целия ни екип, с пожелания за много здраве и щастие!

Днес бе продуктивен ден и успях да се справя с 5-ти епизод. Файла в момента се катери на chise-то, затова изчакайте 20 мин. преди да го засмучете.
Приятно гледане!
П.С. Епизода е качен!

Какво ново около нас:

  1. Вслушах се в съвета на един от вас и попромених малко дизайна на сайта – многото бяло май наистина си "вадеше" очички.
  2. В момента сме в състояние на почти пълна зимна летаргия, като се надявам поне аз да успея да разчупя статуквото.
  3. Във връзка с горният пост – реших да отделя време на Tengen Toppa Gurren-Lagann. Спрях се на този проект, тъй като самото аниме най-много ми допада (а не само на мен – има сума ти награди за 2007г.). Ползвам като основа версията на Encodergasm, която е много добра като качество. Новото този път е използването на т.н. ordered chapters – идеята е, че opening-a и ending-a се кодират като отделни файлове, а чрез една от функциите на matroska един вид се линкват към основните епизоди. Това позволява да се пести място, тъй като OP и ED се кодират само веднъж, а не при всеки епизод. Какво точно се случва – ами при пускане на кой и да е епизод, той си тръгва нормално, като си показва и OP и ED, нищо че са на отделни файлове. Ако пък не желаете да ги гледате си има вградени chapters, чрез които направо си прехвърляте в началото на самия епизод. Тази функционалност се запазва, независимо от имената, които дадете на файловете – единственото условие е те да са в една и съща папка.
  4. Първите 4 епизода са вече преработени и качени в папката на chise-то. Ще гледам всеки ден да поработвам по проекта, но не се наемам да се обвързвам с определени срокове.

Enjoy!


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/banfans/public_html/index.php(118) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Function name must be a string in /home/banfans/public_html/index.php on line 118