banitsa fansubs

Аниме-любов от първа цицина!!!

Какво ново около нас:

 1. Вслушах се в съвета на един от вас и попромених малко дизайна на сайта – многото бяло май наистина си "вадеше" очички.
 2. В момента сме в състояние на почти пълна зимна летаргия, като се надявам поне аз да успея да разчупя статуквото.
 3. Във връзка с горният пост – реших да отделя време на Tengen Toppa Gurren-Lagann. Спрях се на този проект, тъй като самото аниме най-много ми допада (а не само на мен – има сума ти награди за 2007г.). Ползвам като основа версията на Encodergasm, която е много добра като качество. Новото този път е използването на т.н. ordered chapters – идеята е, че opening-a и ending-a се кодират като отделни файлове, а чрез една от функциите на matroska един вид се линкват към основните епизоди. Това позволява да се пести място, тъй като OP и ED се кодират само веднъж, а не при всеки епизод. Какво точно се случва – ами при пускане на кой и да е епизод, той си тръгва нормално, като си показва и OP и ED, нищо че са на отделни файлове. Ако пък не желаете да ги гледате си има вградени chapters, чрез които направо си прехвърляте в началото на самия епизод. Тази функционалност се запазва, независимо от имената, които дадете на файловете – единственото условие е те да са в една и съща папка.
 4. Първите 4 епизода са вече преработени и качени в папката на chise-то. Ще гледам всеки ден да поработвам по проекта, но не се наемам да се обвързвам с определени срокове.

Enjoy!

3 Comments

 1. s2501
  1:32 am on December 18th, 2008

  e bravo Bate, pak sme v igrata.

 2. koala
  8:09 pm on December 24th, 2008

  Е как…и аз днес почнах работа по 3ти еп на Basilisk, че се видях в свободно време и рекох да понаваксам ;о))))

 3. werr
  7:29 pm on March 4th, 2010

  FLCL!
  Edno ot nai hubavite i shturi animeta. Radvam se che ste se hvanali s nego.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word